KeskiviikkoKlubi etsii uusia pelaajia

Laji on salibandy,saunominen,pikkujoulut, joukkueen kotipaikka on Helsinki, Ruskeasuo ja pelattava sarja SEKALIIGA. Joukkueeseen kuuluu 68 jäsentä ja kalenterissa on 3 tulevaa treeniä tai peliä.

KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA CENTERISSÄ KE KLO 18.30 - 19.30 SYYSKUUSTA TOUKOKUUHUN. Kenttä 2.

TERVETULOA MUKAAN PELAAMAAN!
Pelimiehiä kaivataan. Uusia Pelaajia otetaan mukaan tarvittaessa. OMA RESERVI on etusijalla.

SYKSYN ENSIMMÄINEN (1.) PELIVUORO:
KESKIVIIKKONA 02.09.2015 KLO 18.30 - 19.30.

"Be there or have A paskamaha! ;)

PS. Syksyllä 2015 aloitamme PLAY-liigan hupisarjan.
Nekin pelit ovat Arena Center Ruskeasuolla. Kausi on 2015 - 16 syyskuusta toukokuuhun.

YHTEYSTIEDOT:
Joukkueenjohtaja Ilkka Lehmustola,
ilefix74(miuku)gmail(piste)com
P. 040-742 6206 / ILE.

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 2 tuntia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
KeskiviikkoKlubi: kokoonpano