KeskiviikkoKlubi etsii uusia pelaajia

Laji on salibandy,saunominen,pikkujoulut, joukkueen kotipaikka on Helsinki, Ruskeasuo ja pelattava sarja SEKALIIGA. Joukkueeseen kuuluu 65 jäsentä ja kalenterissa on 7 tulevaa treeniä tai peliä.

KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA CENTERISSÄ KE KLO 18.30 - 19.30 SYYSKUUSTA TOUKOKUUHUN. Kenttä 2.

TERVETULOA MUKAAN PELAAMAAN!
Pelimiehiä kaivataan. Uusia Pelaajia otetaan mukaan tarvittaessa. OMA RESERVI on etusijalla.

SYKSYN ENSIMMÄINEN (1.) PELIVUORO:
KESKIVIIKKONA 02.09.2015 KLO 18.30 - 19.30.

"Be there or have A paskamaha! ;)

PS. Syksyllä 2015 aloitamme PLAY-liigan hupisarjan.
Nekin pelit ovat Arena Center Ruskeasuolla. Kausi on 2015 - 16 syyskuusta toukokuuhun.

YHTEYSTIEDOT:
Joukkueenjohtaja Ilkka Lehmustola,
ilefix74(miuku)gmail(piste)com
P. 040-742 6206 / ILE.

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin tunti sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
KeskiviikkoKlubi: kokoonpano